Feestschotels 2020

Feestelijke tapaschotels voor de eindejaarsfeesten

Voorspoed feestmenu tapaschotels

Onze tapaschotels zijn bedoeld om te delen met 2 à 3 personen. U heeft de keuze uit een koude aperitiefschotel en 3 feestschotels: vegetarisch, vis of vlees. Deze tapaschotels zijn rijkelijk gevuld, en zullen telkens over twee grote schotels verdeeld worden. Sommige gerechten kunnen koud gegeten worden, anderen dienen opgewarmd worden in de oven.

Afhalingen:

Kerstperiode
Donderdag, 24 december,

vanaf 13:00 tot 18:00 uur
Vrijdag, 25 december,

vanaf 13:00 tot 18:00 uur

Oudjaar
Donderdag, 31 december,

vanaf 13:00 tot 18:00 uur

Koude aperitiefschotel 80.00 €

  • Druiven
  • Wilde olijvenmix
  • Gedroogde dadels en vijgen
  • Gegrilde kerstomaatjes aan de stengel
  • Rauwkost van wortel, selder en rode paprika met ansjovis – saus
  • Lomo Ibérico
  • Chorizo Ibérico
  • Fuet
  • Queso Picante
  • Manchego
  • Pimientos de Padrón
  • Pan con Tomate
  • Frambozen rood en zwart
  • Blauwe bosbessen
  • Brie
  • Roquefort
  • Noten – rozijnenbrood
  • Augurkjes
  • Okkernoten
  • Gegrilde groene asperges met Salsa Romesco
  • Sinaasappelschijfjes
  • Houmous met geroosterde bloemkool en granaatappelpitten

Vegetarische feestschotel 110.00 €

  • Rijkelijke oosterse Biryani
  • Chutney van rode kool en rozijnen
  • Indische groentencurry met huisgemaakt Naan-brood
  • Vegetarische wintersalade met gekarameliseerde peer, gesmolten Roquefort, gebakken witloof, reepjes rode biet, radiccio en crumble van pistachio’s. Met een dressing op basis van Sumak – kruiden.
  • Gegrilde wintergroenten met houmous
  • Houmous met kruidige groentjes
  • Brics van romige geitenkaas, olijven en zongedroogde tomaten
  • Gebakken halloumi
  • Fritura van aubergine, fritura van bloemkool
  • Harira (Marokkaanse maaltijdsoep)

Feestelijke schotel met vlees, wild en gevogelte 150.00 €

  • Pata Negra al Salsa Jerez Dulce
  • Kwartel in saus van witte druiven en Catalaanse Moscatel
  • Eendefilet in sinaasappelsaus
  • Stoofpotje van wildzwijn
  • Aardappelgratin
  • Patatas al Romero
  • Ambachtelijke kroketten
  • Gebakken witloof
  • Gegrilde wintergroenten
  • Ensalada “Robespierre”
  • Fris witloofslaatje met appel en rode ui
  • Kruidige lamsspiezen
  • Gemarineerde kippenspiezen

Feestelijke vis – en zeevruchtenschotel 170.00 €

  • Oesters (9)
  • Langoustines met aioli
  • Catalaans visstoofpotje
  • Scampi a la Mama
  • Gebakken zeebaars met fijne ratatouille, rucola, pimientos de piquillo en Romesco-saus
  • Carabineros (reuzegamba’s) (6)
  • Gambas a la Plancha met aioli picante (6)
  • Zarzuela met verse vis en zeevruchten
  • Scheermessen van de plancha met tuinbonen, groene saus en jamón serrano
  • Pulpo a la Gallega
  • Venusschelpen in look – witte wijn saus
  • Mosselen in groene kruidensaus
  • Diverse koude palourdes, schelpjes en kokkels
Scroll to top