RESERVEREN KAN ZEER EENVOUDIG VIA ONZE ONLINE RESERVERINGSMODULE >

BEKIJK HIER ONS MENU

HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten

Zarzuela con Marisco y Pescado - € 28,00
Een rijkelijke spaanse zeevruchtenschotel met een kruidige tomatensaus. In onze versie doen we er een extra moot verse seizoensvis bij.

Plato de Mariscos - € 28,00
Zeevruchtenschotel met witte wijn, look, platte peterselie, gamba's, scampi, scheermessen, verse mosselen, calamares en venusschelpen. Met pikante aioli.

Solomillo de Buey a la Belga - € 26,50
Top tournedos van slagerij De Laet in Hove met peperroomsaus, verse frieten en een fris slaatje.

Torentje couscous met gegratineerde geitenkaas, tomatencoulis en kruidige groentjes - € 20,00
(U kan het torentje couscous ook met gegrilde kip verkrijgen: € 21,50)

GEMENGDE TAPA- EN MEZZESCHOTELS

Deze schotels dienen om gedeeld te worden. Ze zijn geschikt als voorgerecht voor 3 à 4 personen of als hoofdgerecht voor 2 personen.

Vegetarische tapaschotel - Jeruzalem € 45,00 

  • Huisgemaakte houmous met kruidige groentjes
  • Gegrilde groentenspiezen (2) met tahinsaus
  • Huisgemaakte falafel (2)
  • Brics (2) gevuld met romige geitenkaas, verse kruiden en olijven
  • Gebakken halloumi (2)
  • Mejadra: kruidige middenoosterse rijst met gebakken ui
  • Stoofpotje van spinazie en kikkererwten
  • Gegrilde zomergroenten
  • Tabouleh van munt, platte peterselie, couscous, limoen en komkommer

Tapaschotel met vlees en kip "Sevilla" € 55,00

  • Pinchitos Morunos - kruidige lamsspiezen (2)
  • Chuletas de Cordero Salsa Chimichurri - lamskoteletten met chimichurri dressing (2)
  • Pinchitos de Pollo - gemarineerde kipspiezen (2)
  • Albóndigas en Salsa de Almendras - gehaktballetjes in amandelsaus (6)
  • Espárragos con Salsa Romesco
  • Escalivada Catalana - geroosterde groenten
  • Patatas Bravas con aioli picante
  • Tostada con Queso Manchego
  • Pimientos de Padrón
  • Jamón Serrano
  • Lonchas de Ternera - kort gegrilde rundsreepjes (2)
DESSERTEN

Crema Catalana - 7,50 €
een Catalaanse variatie op de klassieke ‘Crème Brûlée’ met kaneel, sinaasappel en Grand Marnier.

Dame Blanche - 8,00 €
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom.

Frisse citroensorbet - € 9,00
Overgoten met heerlijke spaanse cava.

Chocolademoelleux met vanille roomijs - € 10,00
afgewerkt met caramelsaus en een coulis van bosvruchten.

Scroll to top