RESERVEREN KAN ZEER EENVOUDIG VIA ONZE ONLINE RESERVERINGSMODULE >

BEKIJK HIER ONS MENU

SUGGESTIES HERFST 2019

Dorada al Horno  € 26.00
Dorade uit de oven met een fris slaatje en fijne frietjes.

Chuletón de Buey con Salsa Vino Tinto (2 pers.)    € 58.00
Côte à l'Os voor twee personen (+/- 1000 gr.) met rode wijn - portosaus, puree en een fris slaatje van gegrilde asperges en waterkers.

Middenoosterse rijst met linzen, een saus met groene kruiden, tuinbonen,    € 22.00
fijne doperwtjes en champignons, Za'Atar kruiden en gebakken Halloumi.
In de vegan - versie vervangen we de Halloumi door Tempeh.

Dessert:

Huisgemaakte Tiramisu    € 8.50

TAPA'S

Pan con tomate € 5.50

Huisgemaakte houmous met kruidige groentjes € 6.50

Patatas Bravas met aioli en pittige tomatensaus € 7.00

Huisgemaakte falafel (3) met crème van fijne doperwtjes € 8.00

Pinchitos de Pollo (3) met Salsa Verde € 9.50

Gambas a la Plancha (2) met pikante aioli € 9.50

Queso Manchego € 8.00

Albóndigas (5) en Salsa de Almendras € 10.00
Gehaktballetjes in amandelsaus

Tabla de Jamón Serrano con Pan con Tomate € 12.50

Pinchitos Morunos (3) € 12.00
Kruidige Moorse lamsspiesjes

TAPA SUGGESTIES HERFST 2019

Fritura de Calamares € 8.50
Gefrituurde visjes inktvis met een lichte yoghurtdressing

Mejillones en Mojo Verde € 9.00
Mosselen met een saus van groene kruiden

Eglefino al Horno con una Mahonesa de Albahaca € 10.00
Schelvis uit de oven met een basilicum-mayonaise

Gambas (3) con Mayonesa de Albahaca y Hierbas Verdes € 12.00
Scampi met een basilicum-groene kruidenmayonaise

Chuletas de Cordero (2) con Habichuelas Blancas y Salsa Chimichurri € 12.00
Lamskoteletjes op een slaatje van witte boontjes met een Chimichurri-saus

Civet de Jabalí con Vino Tinto de la Tierra de Castilla € 11.00
Stoofpotje van wild zwijn, aangemaakt met castilliaanse wijn

Solomillo de Pata Negra con una Salsa Pedro Ximénez € 13.00
Varkenshaasje van het Iberisch varken met een saus op basis van zoete Pedro Ximénez sherry, balsamico en zwarte peper, op een slaatje van rucolaen pimientos de piquillo

Pinchitos de Verduras (2) con Salsa Tahín (vegan) € 8.00
Gegrilde groentenspiesjes met tahinsaus

Hinojo a la Parilla con Lonchas finas de Remolacha y Queso Feta € 9.00
Gegrilde venkel met fijne schijfjes rode biet, gemarineerde feta en Za'Atar kruiden

Estofado de Garbanzos y Espinacas (vegan) € 8.00
Stoofpotje van kikkererwten, spinazie en tomatenblokjes

GEMENGDE TAPA- EN MEZZESCHOTELS

Deze schotels dienen om gedeeld te worden. Ze zijn geschikt als voorgerecht voor 3 à 4 personen of als hoofdgerecht voor 2 personen.

Vegetarische mezzeschotel - Jeruzalem € 37,00 

  • Houmous met kikkererwten en paprikapoeder
  • Geroosterde groentespiesjes met tahinsaus en Za’Atar kruiden
  • Brics gevuld met romige geitenkaas en verse kruiden
  • Köfte Kebabs van broccoli en courgette met labneh en granaatappelpitten
  • Huisgemaakte falafel
  • Gemarineerde feta met granaatappelpitten
  • Stoofpotje van kikkererwten, verse bladspinazie, blokjes tomaat en labneh
  • Tabouleh van munt, platte peterselie, couscous, limoen, tomaat en komkommer
  • Mejadra van rijst, linzen, gebakken ui en Midden-Oosterse kruiden

Tapaschotel met vlees en kip "Sevilla" € 49.00

  • Pinchitos Morunos - kruidige lamsspiezen (2)
  • Chuletas de Cordero Salsa Chimichurri - lamskoteletten met chimichurridressing (2)
  • Pinchitos de Pollo - gemarineerde kipspiezen (2)
  • Albóndigas en Salsa de Almendras - gehaktballetjes in amandelsaus (5)
  • Pollo al Limón y Aceitunas - kippenblokjes in citroen-olijvensaus
  • Civet de Jabalí - stoofpotje van everzwijn
  • Jamón Serrano y Queso Manchego
  • Patatas Bravas
  • Pan con Tomate
  • Espárragos con Salsa Romesco - gegrilde groene asperges met paprika-amandelsaus
VIS EN VLEES HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten Vis en Vlees

Rodaballo al Horno con un puré de hierbas verdes, tomate y hinojo a la plancha - € 27.00
Tarbot uit de oven met een groene kruidenpuree en venkel en een tomaatje van de bakplaat.

Zarzuela con Marisco y Pescado - € 28,00 (één persoon) | € 54,00 (twee personen)
Een rijkelijke spaanse zeevruchtenschotel met een kruidige tomatensaus.
In onze versie doen we er een extra moot verse seizoensvis bij.

Gambas (6 / 12) a la Plancha - € 27,00 (één persoon) | € 52,00 (twee personen)
Gamba's van de bakplaat met gebakken look-rozemarijnpatatjes, een fris slaatje en pikante aioli.

Plato de Mariscos - € 27,00 (één persoon) | € 52,00 (twee personen)
Zeevruchtenschotel met witte wijn, look, platte peterselie, gamba's, scampi, scheermessen, verse mosselen, calamares en venusschelpen.
Met pikante aioli.

Civet de Jabalí en Vino Tinto de la Tierra de Castilla - € 24,50
Ragout van wildzwijn. Gemarineerd en gaar gestoofd in dieprode wijn uit Tierra de Castilla. We doen er een fijne chutney van rode kool, ui en rozijnen bij. Geserveerd met kroketjes.

Solomillo de Pata Negra con una Salsa al Jerez - € 26,50
Haasje van het zwarte, vrij uitlopende Iberische varken met een crèmesaus op basis van sherry.
Geserveerd met puree en boontjes in Jamón Serrano.

Solomillo de Buey a la Belga - € 26,50
Top tournedos van slagerij De Laet in Hove met peperroomsaus, verse frieten en een fris slaatje.

VEGETARISCHE EN VEGAN HOOFDGERECHTEN

Hoofdgerechten Vegetarisch

Libanese wrap - € 21,00
Met huisgemaakte köfte, falafel, feta, kruidige groentjes.
(U kan de libanese wrap ook met kip bestellen: 22,50€)

Torentje couscous - € 20,00
Met gegratineerde geitenkaas, tomatencoulis en kruidige groentjes.
(U kan het torentje couscous ook met gegrilde kip verkrijgen: 21,50€)

Hoofdgerechten Vegan

Midden-Oosterse schotel - € 21,00
Met huisgemaakte köfte, oosterse rijst, gebakken aubergine en een kruidige paprika-tomatensaus. Met Naan brood.

Gegrilde wintergroenten - € 22,00
op een bedje van huisgemaakte houmous.
Met sesam-olie, Fleur de Sel zout, Za'Atar kruiden en falafel.

DESSERTEN

Crema Catalana
een Catalaanse variatie op de klassieke ‘Crème Brûlée’ met kaneel, sinaasappel en Grand Marnier 7,00 €

Dame Blanche met homemade chocoladesaus en slagroom naar keuze 7,50 €

Queso Cabrales con Pedro Ximénez en Membrillo
Spaanse blauwgeaderde koeienkaas met reductie van zoete sherry en kweeperengelei 7,50 €

Chocolademoelleux met vanille roomijs afgewerkt met een coulis van bosvruchten 9,00 €

Citroensorbet overgoten met héérlijke spaanse cava 8,50 €

Scroll to top