ONZE CONTACTGEGEVENS

De Voorspoed 
Mechelsesteenweg 13, 2640 Mortsel
Tel.: +32 3 458 59 66

De Voorspoed is geopend vanaf dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 17u30.
Zondag en maandag zijn onze sluitingsdagen.

Op vrijdag - en zaterdagavond is het behoorlijk druk in De Voorspoed. Des te beter! Om de reservaties beter te kunnen spreiden over deze avonden, starten wij vanaf oktober opnieuw met onze Early Dining en Late Dining formules. Early Dining houdt dan in dat u om 17u30 reserveert, en om 19u30 uw tafel verlaat voor andere klanten. Late Dining is een boeking vanaf 20u45. Wij bieden u dan een glaasje héérlijke cava van het huis aan, met nog een Spaans hapje erbovenop. “Early & Late Dining” zijn enkel geldig wanneer u dit vooraf in uw reservatie meedeelt.

  • Reservaties kunnen telefonisch en ONLINE. Gebruik aub ons online reservatieformulier >
  • Onze klanten waarderen het veilige aspect en het gevoel van rust in ons restaurant. Daarom hebben wij ook besloten om vanaf nu geen tafels van meer dan vier personen te aanvaarden. Hopelijk heeft u begrip voor deze maatregel en zullen we er alles aan doen om uw etentje zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
  • Betalingen kunnen met Visa, Mastercard, Bancontact, Payconiq en elektronische maaltijdcheques. Ook de papieren consumptie cheques worden aanvaard. Cash betalingen worden niet meer aanvaard.

En dan nog even praktisch:

Gelieve géén fietsen tegen ons hek te plaatsen aub. Op wandelafstand is er een fietsenparking op het Gemeenteplein. De voetgangers danken u!
Honden - ook kleine niet - worden binnen helaas niet toegelaten, ook niet op het terras.

Like us on Facebook

Scroll to top